لیلایی

شعر و ادب و هنر و...

لیلایی

شعر و ادب و هنر و...

لیلایی

وبلاگ خصوصی انتشار نوشته ها و اشعار بانو
#لیلا_طیبی (رها)

بایگانی
آخرین مطالب

۱۹ مطلب در خرداد ۱۴۰۳ ثبت شده است

۳۱
خرداد

خانم "آیات القرمزی" (به عربی: آیات القُرمزی) با نام کامل "آیات حسن محمد القرمزی"، شاعر و فعال سیاسی بحرینی، زاده‌ی ۱ ژانویه ۱۹۹۱ میلادی در روستای صدد بحرین است. 

  • لیلا طیبی
۲۷
خرداد

رونمایی از کتاب شعر با عنوان «تو» با ترجمه سعید فلاحی 

 

                    ┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄

 

کتاب شعر «تو» با ترجمه‌ی "سعید فلاحی" و ویراستاری خانم "لیلا طیبی"، صبح روز 26  خرداد 1403 در مرکز اسناد و شناسایی مفاخر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد رونمایی گردید.

 

این کتاب ترجمه‌ای از اشعار آقای "نظیر غفور" مشهور به "نظیر تنها" شاعر کرد زبان اقلیم کردستان عراق است، که اشعاری زیبا، روان و دلنشین دارد.

 

آقای "سعید فلاحی" با تخلص "زانا کوردستانی" زاده‌ی سال 1363 خورشیدی در کرمانشاه و ساکن بروجرد می‌باشد. 

 

این کتاب سیزدهمین کتاب مستقل وی و هفدهمین کتابی است که از ایشان چاپ شده است. 

 

پیش از این چهار کتاب شعر به صورت مشترک با همکاری همسرش خانم "لیلا طیبی" با عناوین:  چشم‌های تو، گنجشک‌های شهر هم عاشقانه نگاهت می‌کنند، عشق از چشمانم چکه چکه می‌ریزد، عشق پایکوبی می‌کند و دوازده کتاب داستان، شعر و ترجمه با عناوین: دیوانه، ریشه‌های عطف، آمدنت چه لهجه غریبی دارد، تو که بروی، پاییز از در می‌آید؟، سومین کتاب تنهایی، هنوز برای دوست داشتن، وقت هست، از زمانی که خدا بود، حکایتی دیگر از شیرین و فرهاد، «میان نامه‌ها، هم قدم با مرگ، ناله‌های امپراطور و عاشق از رفتن می‌ترسد، منتشر نموده است.

 

 

  • لیلا طیبی
۲۳
خرداد

تپه باستانی روستای بابا قاسم نهاوند

 

تپه باستانی روستای بابا قاسم نهاوند یکی از قلعه‌های دوره اشکانی است که در سایه بی‌توجهی مسئولان در حال تبدیل‌ شدن به خرابه است و امروزه فقط ویرانه‌هایی مرتفع از آن باقی‌مانده که تبدیل به زیستگاه حیوانات و پرندگان و محلی برای بازی کودکان روستا شده است. 

این تپه حدود هشت هکتار وسعت دارد و در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۸۷ با شماره ثبت ۲۳۶۸۴ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

در ۱۵ کیلومتری شهر نهاوند در ضلع شمالی روستای باباقاسم، خرابه‌های مرتفعی وجود دارد، که از قلعه‌های دوره سلسه‌ی اشکانی (هفت هزار سال پیش - دوران مفرغ میانی) بوده است، این خرابه‌ها به خرابه‌های "قلعه‌ی سرسام گبری" هم شهرت دارد، قسمتی از ساختمان‌های اهالی روستای باباقاسم نیز بر روی بخشی از محدوده این تپه بنا شده است.

طبق مطالعات صورت گرفته، استقرارهایی از دوران مس، مفرغ و عصر آهن تا دوران اشکانی و ساسانی و قرون اولیه‌ی اسلامی در آن صورت گرفته است.

از این قلعه تاریخی گرچه جز خرابه‌ای باقی نمانده، اما جای تامل است که با وجود گذشت قرن ها چگونه هنوز ویرانه‌هایی بسیار مرتفع از این قلعه باقی مانده است که شاید حاکی از شکوه، جلال و استحکام آنها بوده باشد.


گردآوری و نگارش:
#لیلا_طیبی (صحرا) 

 

  • لیلا طیبی
۲۲
خرداد

کتاب "شاهزاده‌ی سیاهپوش ۳" (The Princess in Black)، یا که "خرگوش‌های بزخور" از مجموعه کتاب‌های "شاهزاده‌ی سیاهپوش" است، که جزو کتاب‌های پر فروش است.

  • لیلا طیبی
۲۱
خرداد

کتاب "دختر انار" نوشته‌ی خانم "ایشا سعید"، با ترجمه‌ی خانم "فاطمه پارسا" است.

  • لیلا طیبی
۲۰
خرداد

ساخت تَشی (دوک) از قدیمی‌ترین صنایع دستی محلی در غرب ایران و میان مردمان کُرد و لک و لر است. 

  • لیلا طیبی
۱۹
خرداد

  • لیلا طیبی
۱۹
خرداد

کتاب "استاد اژدها ۷: اژدهای صاعقه" (Dragon Masters 7: Search For the Lightning Dragon)، نوشته‌ی خانم "تریسی وست" و ترجمه‌‌ی خانم "رویا زنده بودی" است.

  • لیلا طیبی
۱۸
خرداد

بانو "فریده شیرانی" شاعر سیستان و بلوچستانی، زاده‌ی سال ١٣٥٥ خورشیدی، در زاهدان است.
 

  • لیلا طیبی
۱۷
خرداد

استاد "کیوان اصلاح‌پذیر"، شاعر، منتقد و نمایش‌نامه‌نویس شیرازی، زاده‌ی سال ۱۳۳۶ خورشیدی، در اسفندآباد شیراز است.

  • لیلا طیبی