بانو "مرضیه نیکویی"، شاعر و دبیر رسمی آموزش و پرورش (کارشناس تربیت معلم قرآن مجید از دانشگاه شیراز) زادهی سی آبان ماه ۱۳۵۴ خورشیدی در اقلید فارس است.
بانو "مرضیه نیکویی"، شاعر و دبیر رسمی آموزش و پرورش (کارشناس تربیت معلم قرآن مجید از دانشگاه شیراز) زادهی سی آبان ماه ۱۳۵۴ خورشیدی در اقلید فارس است.
وَ آمدیم تا،
شاعر شویم؛
عاشق شدیم!
...
شعر اما،
ما را از آب و نان انداخت!
#لیلا_طیبی (رها)
▪ ناوَنی سِلام منتشر شد!
کتاب "ناوَنی سِلام" مجموعهی ۵۵۵ کلمه، مَثل و اصطلاح گویش نهاوندی، گردآوری و نگارش، خانم لیلا طیبی (رها)، شاعر، نویسنده و پژوهشگر ادبی چاپ و منتشر شد.
این کتاب چاپ اول تابستان ۱۴۰۱ انتشارات گنجور در قطع رقعی و ۸۴ صفحه با جلد چهار رنگ شومیز براق، کاغذ کرم مرغوب، رنگ تک در شمارگان ۵۰۰ جلد با شماره شابک ۵-۱۱۴-۳۰۲-۶۲۲-۹۷۸ و بهای ۵۰ هزار تومان روانهی بازار کتاب شده است.
در کتاب "ناوَنی سِلام"، ۵۵۵ کلمه، مَثل و اصطلاح گویش نهاوندی که بعضی از آنها به کلی از زبان مردم آن دیار حذف و منسوخ شده، گنجانده و با توضیحاتی مختصر اما کافی، برای مخاطب ارائه شده است.
لیلا طیبی (رها) زادهی ۱۳۶۹ نهاوند، کاشناس ارشد مشاوره، شاعر، نویسنده و پژوهشگر ادبیست که تاکنون از او شش مجموعهی شعر چاپ و منتشر شده است.
ذهنم،
ریشه دوانده؛
َتنهام،
خورشید را میبوسد
وَ آزادی،،،
بر شاخههایم آشیانه کردهست.
...
آه،،،
--من درختی سبزم!
#لیلا_طیبی (رها)
بانو "سویتا رحمانی" فرزند "محمد علی" شاعر افغان زادهی سال ۱۳۵۸ خورشیدی در ولایت فاریاب است.
زندهیاد "محمّد آصف فکرت هروی"، نویسنده، شاعر و پژوهشگر، فهرستنگار و نسخهپژوه، مصحح متون، و مترجم افغانستانی از چهرههای برجسته زبان و ادبیات فارسی بود و به زبانهای فارسی، پشتو، عربی و انگلیسی تسلط داشت.
استاد "نعمت معماریان" معلم، شاعر و نویسندهی ایرانی، زادهی نخستین روز بهمن ماه سال ۱۳۲۸ خورشیدی، در شهر نهاوند است.
استاد "ابوالقاسم دهقانی" شاهنامهخوان و شاهنامهپژوه، مفسر شاهنامه و شاعر بختیاری در ۱۲ فروردین ماه سال ۱۳۱۹ خورشیدی، در روستای "دهسفید حاجدرویش" از توابع شهرستان الیگودرز، دیده به جهان گشود. ایشان هماکنون در همین روستا به کشاورزی مشغول است.
"فردین کوراوند"، شاعر، مدرس، داستان نویس، روزنامهنگار، فعال مطبوعاتی و رئیس "انجمن قلم شهرزاد" و انجمن شعر "سهشنبههای مهربان" زادهی سال ۱۳۵۸ خورشیدی، شهر اهواز است.
طیبه قاسمی در سال ۱۳۶۸ در یک خانواده متوسط و مذهبی به دنیا آمد.